Uitstekende kwaliteit
Wereldwijd geleverd
Uniek design
Uit te breiden serie
 • Nederlands
 • Kast Amsterdam Original

  Kast Amsterdam Original

  Serie kasten geïnspireerd op grachtenpanden zoals onder andere in het oude Amsterdam te vinden zijn. Multifunctionele opberger.
  Deze kasten vormen een originele blikvanger in elk interieur. Geschikt als kledingkast, roomdivider, boekenkast, speelgoedkas

  Seen 13 of the 13 products

  Kast in de vorm van een Huis. Geïnspireerd op Oudhollandse grachtenpanden zoals onder andere in de oude binnenstad van Amsterdam te vinden zijn. 
  De Kast van een Huis is een multifunctioneel opbergmeubel dat qua design en kwaliteit tijdloos is.
  Het kastontwerp voor de Amsterdam is inmiddels een klassieker geworden en uitgeroepen tot een van de beste ontwerpen voor (kinder)meubelen van de afgelopen decennia. De serie Amsterdam (een klokgevel-, trapgevel-, en halsgevelkast) heeft dan ook een permanente plaats in het Museum of Art in Philadelphia gekregen. 
  De kast wordt standaard geleverd met 3 in hoogte verstelbare leggers en optioneel een kledingroede. Zowel de achterzijde als de  binnenkant van de kast kennen hetzelfde hoogwaardige afwerkingsniveau als de frontzijde. De kastbodem is verbreed, waardoor de kast vrijwel niet kan kantelen. U kunt het model ook midden in de ruimte zetten of van een rijtje kasten een roomdivider maken.
  Materiaal kastromp: MDF, kledingroede: beuken. Afgewerkt met non-toxische lak.  

  De standaardkast is verkrijgbaar in Klokgevel en Trapgevel. In de maat 198/55/55 zijn diverse kleuren uit voorraad leverbaar. Maat 216/60/40 cm heeft zwart en wit op voorraad. Andere kleuren en maten worden op bestelling (Tailormade/customized) gemaakt met een levertijd van 5/6 weken. 

  Maat 198/55/55 cm in 7 standaardkleuren

  Taillormade/customised kasten zijn er in 3 typen:
  Trapgevel, Klokgevel en Halsgevel. Kleuren naar keuze en in 3 verschillende maten: 198/55/55 cm, 216/60/60 cm en 216/60/40 cm
  Heeft u advies nodig bij uw keuze, bel, app of mail ons: 

  Webshop