Uitstekende kwaliteit
Wereldwijd geleverd
Uniek design
Uit te breiden serie
 • Nederlands
  • Amsterdam Print-1Nieuwe collectie Amsterdam Print Toch liever een wat strakkere kast zonder de sfeer te verliezen? Nieuw in onze collectie is de Amsterdam print! De kasten zijn fraai gedecoreerd met stijlvolle Queen Anne stijlpootjes en een print getekend door kunstenares Elles.
  • Durgerdam-1COLLECTIE Durgerdam De kast Durgerdam is geïnspireerd op oud hollandse houten vissershuisjes zoals de pastelkleurige huisjes in Durgerdam, langs het IJsselmeer.

  De Kast van een Huis® is ontworpen als multifunctionele opberger. De kasten kunnen worden gebruikt als kledingkast, boekenkast, speelgoedkast, servieskast, kantoorkast voor ordners, garderobemeubel in de hal of ontvangstruimte en natuurlijk als roomdivider. 

  Grachtenhuis kast

  De kasten zijn ontworpen in de herkenbare stijl van Amsterdamse grachtenpanden. Wij hebben kasten standaard op voorraad in twee soorten gevels, een trapgevel en een klokgevel. Het ontwerp is tijdloos en van duurzame kwaliteit. Deze kast is een echte blikvanger in uw interieur. Door het tijdloze ontwerp past de kast in iedere kamer. 

  Kast voor kinderkamer

  De Kast van een Huis® is zeer geschikt als kast voor een kinderkamer. Door verschillende kasten naast elkaar te plaatsen bouwt u een "straatje" opbergruimte.  

  De kasten zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een handige indeling. Door deze indeling is de kast te gebruiken als kledingkast (met bijgeleverder kledingroede), speelgoedkast en opbergkast. Kortom, de ideale kast voor een kinderkamer! 

   

   

  Blog blog-subtitle